På søndag d. 5. november 2023 er det sidste chance for et indstille til dette års priser i Guldborgsund inden for forenings- og kulturlivet.

Prisfesten, der afholdes d. 2. februar 2024, er en fejring af dem, der har gjort sig bemærkede i 2023 inden for kultur- og fritidsområdet. Alle kan indstille ved at gå ind på kommunens hjemmeside og indstille fx en træner, et talent eller en kulturperson. Alle kan indstilles til en pris, hvis de gør en forskel i en af de lokale fritidsforeninger eller i kulturlivet. Men det er kun dem, der bliver indstillede, der kan blive nominerede til en pris, så det er vigtigt at få så mange indstillinger, som muligt.

”Jeg glæder mig over, at det igen er tid til at hylde dem, der prioriterer at være noget for andre. Badmintontræneren, fodboldformanden eller en lokal kulturinstitution. Med Prisfesten hylder vi en håndfuld af alle dem, der gør Guldborgsund til et fantastisk sted at besøge og som er med til at skabe ”det rige hverdagsliv” for os, der bor i kommunen” siger Ole K. Larsen, udvalgsformand for Landdistrikter, Kultur & Fritid.

Der er deadline for indstillinger d. 5. november 2023 og herefter vil Landdistrikts-, Kultur og Fritidsudvalget vælge, hvilke af indstillingerne, der skal gå videre til nomineringer.

Der er i alt fem priser:
Årets ildsjæl
Årets idrætspræstation
Årets forening
Årets talent
Kulturprisen

Foruden æren, en vandrepokal og et diplom følger en check på 5000,- kr til hver af fritidspriserne og en på 15.000 kr. til Kulturprisen

Sidste år gik priserne til:
Årets ildsjæl: Bo Røse Christiansen, Svømmeklubben Syd
Årets forening: Guldborgsund Aqua Sport
Årets idrætspræstation: Turpal Bisultanov, Brydeklubben THOR
Årets fund: Asta Sejr Hansen, Svømmeklubben Syd
Kulturprisen: Mickey Pless

Læs mere og indstil her www.guldborgsund.dk/prisfest

Kilde

Foto: ABW