Hvordan kan du bedst hjælpe en du kender, der er i sorg?
Må man spørge ind til et menneskes sorg? Hvordan gøres det? Hvad kan man sige? Hvor længe er man i sorg? Hvorfor er sorgen så svær at tale om? Hvordan kan vi bryde tavsheden, som sjældent er tilsigtet, så sorgen kan blive italesat?

Død, sorg og alvorlig sygdom skal være noget vi naturligt kan tale om. At stå ved siden af en ven, kollega eller nabo, som er i sorg, er svært – at blive stående og indlede en samtale om sygdommen eller tabet er endnu sværere. Det kræver, at vi har viden, færdigheder og holdninger om begrebet sorg. For hvad siger man, hvad kan man sige, hvad må man sige?

Om foredragsholderen
Foredragsholder, sorgrådgiver og lærer Kirsten Bærentzen har i mange år arbejdet med sorg og sorgforståelse. Foredraget vil styrke din forståelse af sorg og peger på, hvilken unik rolle omgangskredsen har i forhold til en sorgramt vens trivsel.

Kirsten Bærentzen har sorggrupper for både børn og voksne, udvikler sorg- og krisehandleplaner for skoler og virksomheder, holder foredrag for skoler, institutioner, virksomheder og er medudvikler af sorgapp’en &Sorgen.

Det foregår på Hovedbiblioteket d. 06.03.24 klokken 19-21.

Billetter
Arrangementet koster 25 kr. Det er gratis og studerende og unge under 25 år. Køb billet på guldbib.dk eller på biblioteket. Eventuelt restende billetter kan købes ved indgangen. I billetprisen er inkluderet en vand/sodavand.

Bestil billet(ter)

Kilde

Foto: ABW