Har du idéer til nye aktiviteter eller arrangementer på dit lokalbibliotek? Og har du selv lyst til at være med til at føre idéen ud i livet?
Måske er du en del af en mindre gruppe, der søger et sted at dyrke en fællesinteresse som kortspil, kreative aktiviteter, forældregrupper eller noget helt fjerde?

Så tag med, når vi inviterer til brugermøde under overskriften ’book dit bibliotek’ på Nørre Alslev Bibliotek onsdag den 29. maj kl. 19-21. Vi byder velkommen til en spændende aften, hvor du som borger på Nordfalster får medindflydelse, og hvor dine idéer er i centrum.

Vi serverer kaffe, te og kage.

Program
Kl. 19: Velkomst

Kl. 19.05-19.40: Sang og dialogspil: Vi synger et par sange fra Højskolesangbogen og spiller dialogspil for at lære hinanden at kende.

19.45 – 20.05: Oplæg v. ’Det grønne fællesskab’: Thea Reinholdt og Marianne Thiim fra den frivillige forening ’Det grønne fællesskab’ i Stubbekøbing fortæller om sine erfaringer med at kickstarte brugerdrevne aktiviteter og fører dem ud i livet.

Kl. 20.10 – 20.40: Hvad kan vi bruge biblioteksrummet til? Vi drøfter idéer og forslag til mulige aktiviteter i biblioteksrummet

Kl. 20.40 – 21.00: Opsamling: Vi samler op på aftenens idéer og aftaler evt. et nyt møde hvor du/I kan arbejde videre med egne idéer

Om ’Book dit bibliotek’
Har du ideer til aktiviteter eller arrangementer i biblioteksrummet, kan du få hjælp til at realisere dem på biblioteket. Du er selv vært for den aktivitet eller det arrangement, du planlægger og står selv i spidsen for at arrangere og afholde det.
Vi står klar med hjælp, gode råd og sparring, ligesom vi også meget gerne stiller vores rum og materialer til rådighed. Sammen kan vi nemlig skabe gode aktiviteter til gavn for fællesskabet og vores lokalområder, og roret overlader vi gerne til dig.

Billetter
Arrangementet er gratis, men du skal booke en billet.

Bestil billet

Kilde

Foto: ABW