Fernisering i Galleri Voss & Keller, Slotsgade 5, 4800 Nykøbing F lørdag d. 7/9 kl. 10-14:

Så inviterer vi igen til fernisering i vores galleri. Vi har denne gang 7 nye kunstnere præsenteret, så der kommer meget nyt at kigge på.

Vi får Lise Adrian igen med hendes meget fine, drejede keramikting. Hun laver små skåle, vaser o.l. med dejlige farver i glasurerne.

Stig Klenenfeldt er ikke uddannet i at male, men maler fordi han ikke kan lade være. Han maler med fingrene i meget stærke farver, noget som vi ikke har haft i galleriet før. Der er power på billederne.

Sadedin Asanovski kommer en gang mere med sine malerier, som spænder meget vidt. Han har malet på Kunstskolen hos Carsten Krogstrup, og nu maler han hos Erik Mortensen. Sadedins malerier er meget rolige. Kom og kig.

Tine Karrebæk, der er illustrator og har arbejdet med tegnefilm i mange år, laver de skønneste tegninger og malerier. Hun arbejder også med at blande tekstiler og maleri. Der er så meget flot at kigge på.

Antonio Medone har udstillet hos os før. Han er uddannet operasanger, men har malet og udstillet i mange år. Han har helt sin egen stil, hvor man skal give sig tid til at finde figurerne i hans arkitektonisk inspirerede billeder.

Susan Rømer har også udstillet før hos os. Hun maler store billeder, abstrakte, med en meget sikker farvesans og med megen ro.

Rie Tambour udstiller for første gang sine meget smukke og detaljerede akvareller af den natur, der omgiver os. De er så fine i farverne og figurerne. Dem kan I godt glæde jer til at se.

Ellers udstiller de faste kunstnere selvfølgelig også:

Anne Mette Romme, maleri

Annabell Bruun, maleri

Lars Voss Jacobsen, fotos

Connie Keller glaskunst

Vi er som sædvanligt værter ved en kop kaffe/ the og hjemmebagt kage.

Vi glæder os til at se jer.

VH

Lars Voss Jacobsen og Connie Keller

Foto: Galleri Voss og Keller og Maler: Rie Tambour