Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Nykøbing Falster i tidsrummet 2024/08/26 til 2024/09/03.

SPRITBILISTER
Politiet modtog onsdag to anmeldelser om, at der var blevet stjålet kobber to steder: Der er stjålet nedløbsrør af kobber fra kapellet på Nakskov kirkegård. Tyveriet blev opdaget onsdag morgen, efter art ukendte gerningsmænd har afmonteret rørene. Lidt senere onsdag indløb en anmeldelse fra Lindeskovkirken i Nykøbing, og her har tyvene fjernet tagplader af kobber fra et større areal, og tyveriet er formentlig foregået på et tidspunkt fra søndag den 18. august til onsdag formiddag. Det er ikke afgjort, om der er sammenhæng mellem de to sager, men politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger om tyverierne. Ring til politiets servicecenter på tlf. 1-1-4.

HÆNDELSER

NAKSKOV/NYKØBING: Tyverier af kobber
Politiet modtog onsdag to anmeldelser om, at der var blevet stjålet kobber to steder: Der er stjålet nedløbsrør af kobber fra kapellet på Nakskov kirkegård. Tyveriet blev opdaget onsdag morgen, efter art ukendte gerningsmænd har afmonteret rørene. Lidt senere onsdag indløb en anmeldelse fra Lindeskovkirken i Nykøbing, og her har tyvene fjernet tagplader af kobber fra et større areal, og tyveriet er formentlig foregået på et tidspunkt fra søndag den 18. august til onsdag formiddag. Det er ikke afgjort, om der er sammenhæng mellem de to sager, men politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger om tyverierne. Ring til politiets servicecenter på tlf. 1-1-4.SC: 1900 75599-00242-24 og 1900-75599-00244-24

NYKØBING: Brugte ukrudtsbrænder lidt for grundigt
En 43-årig mand fra Præstø blev mandag eftermiddag sigtet for overtrædelse af beredskabsloven. Det skete, efter at han havde arbejdet med en ukrudtsbrænder ved en bygning på Vestensborg Alle i Nykøbing, og her gik der ild i døren til et skur. Brandvæsenet fik slukket ilden, inden der skete større skade.

NYKØBING: Uden kørekort på ulovlig knallert
Færdselspolitiet standsede tirsdag klokken 20.02 en 16-årig dreng, der kom susende på en knallert på Engboulevarden. Den 16-årige havde imidlertid ikke sit knallertkørekort med, og knallerten virkede til at kunne køre noget hurtigere end tilladt. Derfor blev den taget med til en kontrol på politistationen, og her viste det sig da også, den var konstruktivt ændret. Den 16-årige blev herefter sigtet for overtrædelse af færdselsloven, og hans forældre blev underrettet om sigtelserne.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Nykøbing Kaj Munksvej Torsdag klokken 2.00 En taske med personlige papirer
Nykøbing F. Bjerregårdsvej Søndag kl. 18.52 Vides endnu ikke.

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Nykøbing F. Gaabensevej Fredag kl. 12.15 – 13.00 26 bilister blev kontrolleret – alle havde tingene i orden.

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Nykøbing F. Nørregade Kl. 16.15 – 18.05 248 0
Nykøbing Sundby Alle Onsdag klokken 16.12-22.05 181 16 50 km/t 70 km/t Fire klip